Algemene info
Prijslijst vrouwen
Prijslijst mannen
Maak een afspraak

DEFINITIEVE ONTHARING

Nooit meer waxen of scheren!
Geen ongewenste haartjes meer!
Voor altijd haarvrij!
Zó voelt zelfvertrouwen!

In samenwerking met Senza Capelli wordt er vanaf nu definitieve laser behandeling met LightSheer Diodelaser voorzien in mijn praktijk.  Pascale De Scheemaecker zal je met plezier, zorg én deskundigheid behandelen !

De LightSheer Diodelaser is ontworpen om op een comfortabele, snelle en betaalbare manier ongewenste haartjes efficiënt én blijvend te verwijderen.  Deze laser behoort tot één van de beste ontharingslasers ter wereld !

De LightSheer produceert een krachtige en zeer geconcentreerde laserstraal.  De energie van deze laserstraal wordt via het lichaamseigen pigment (melanine) tot in de kern van de haarwortels gebracht om daar omgezet te worden in warmte, waardoor de haarwortels beschadigd en vernietigd worden.  Op deze manier kan er geen nieuwe haarcyclus ontstaan.
Het LightSheer ET handstuk is uitgerust met ChillTipp technologie, een geïntegreerde contactkoeling tot 5°C voor een optimale bescherming van de huid en onderdrukking van pijnsensatie.

De LightSheer Diodelaser is zowel geschikt voor vrouwen én mannen die hun beharing helemaal willen doen verdwijnen of uitdunnen (bv. baard).  Zoals reeds eerder vermeld, werkt de laser in op de pigmentatie in de haartjes waardoor hoogblonde, grijze of lichte haartjes moeilijker te behandelen zijn wegens het tekort aan pigmenten.  Alle huidtypes kunnen behandeld worden, al moet je wel attent zijn dat de behandelingszone niet gebruind mag zijn.  Dus zorg ervoor dat je de laatste maand de behandelingszone niet meer blootstelt aan zonlicht, zonnebank of bruinversnellers.

Qua pijn kunnen de meeste klanten de behandeling vrij goed verdragen.  Je mag een tintelend en soms een (van korte duur) écht prikkend gevoel verwachten, afhankelijk van de zone op het lichaam.  Je zal uiteraard begrijpen dat de zone van de bikini een stuk gevoeliger is dan de benen.   De huid kan erna wat roodheid en zwelling vertonen, maar deze reacties verdwijnen meestal snel.

De behandelingen gebeuren met een tussenpoos van 6 à 12 weken.  Het aantal behandelingen is afhankelijk van de haargroei, wat bij iedereen verschillend is, maar je mag gemiddeld rekenen op 6 à 8 behandelingen.

Indien gewenst, kan er eerst een intakegesprek samen met een gratis test voorzien worden.